"Godeau heeft beloftevolle toekomst voor zich"

DINSDAG, 20 NOVEMBER 2012, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bruno Godeau stond afgelopen weekend voor de tweede keer aan de aftrap bij Zulte Waregem. Tegen Standard hield hij mee de nul en collega-verdediger Karel D'Haene spaarde na afloop zijn lof niet. Godeau zelf blijft er rustig bij.


"Godeau is een sterke jongen die stevig op zijn poten staat", vertelt D'Haene. "Hij heeft sinds zijn komst al heel wat vorderingen gemaakt. Indien hij zich op dezelfde manier voort ontwikkelt, dan heeft hij een beloftevolle toekomst voor zich. Hij is immers sterk in de lucht, beschikt over een goed linkerbeen waarmee hij kan uitverdedigen en hij legt de geschikte mentaliteit aan de dag."

Godeau: "Sta weer een stap verder"

Godeau zelf heeft zich zijn overstap van Anderlecht naar de Gaverbeek nog geen moment beklaagt. "Ik wist vooraleer hier te tekenen dat de jeugdige spelers in deze club de kans krijgen zich te manifesteren", aldus Godeau. "Ik heb me zeker niet misrekend. Ik had wel niet durven voorspellen dat ik halfweg de competitie al twee keer aan de aftrap zou gestaan hebben."

"Ik ben erg blij met mijn huidige status", gaat Godeau verder. "Ik wil vooral hard werken en veel opsteken tijdens de trainingen met deze kwalitatief sterke groep. Ik heb dus al een hoger niveau bereikt. Maar ik weet dat de weg nog heel lang is en dat ik nog heel veel moet bijleren. Ik kom tenslotte pas piepen op het hoogste niveau."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.