Bruno verlengt contract tot 2017

DINSDAG, 20 NOVEMBER 2012, 17:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Seizoensrevelatie Massimo Bruno heeft een nieuw contract getekend bij Anderlecht. De 19-jarige aanvaller tekende bij tot medio 2017. "We zijn blij dat Massimo zijn carrière bij ons wil verderzetten", zegt Herman Van Holsbeeck.


Bruno belandde in 2002 voor een eerste keer bij Anderlecht. Na omzwervingen bij Bergen en Charleroi tekende hij in de zomer van vorig jaar opnieuw een contract in het Astridpark. Dit seizoen volgde dan de grote doorbraak. John van den Brom posteert hem steevast als rechterflank in zijn elftal.

"Als je op zijn leeftijd op enkele maanden tijd een basisplaats hebt kunnen afdwingen in de eerste ploeg van Anderlecht, dan bewijst dat dat je veel in je mars hebt", vertelt Van Holsbeeck. "Het is een explosieve speler die makkelijk een man kan uitschakelen en dit zijn toch belangrijke eigenschappen in het moderne voetbal."

Bruno is, net als Dennis Praet, de exponent van de nieuwe politiek die Anderlecht wil voeren. "het is de bedoeling om talentrijke jonge voetballers een kans te geven in onze competitie. Zo kunnen ze hun sportieve meerwaarde etaleren in onze competitie, vooraleer ze hun carrière verderzetten in een grotere competitie in het buitenland."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.