Nuytinck: "Ref wilde geen rood trekken"

DONDERDAG, 22 NOVEMBER 2012, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck was gisteren de ongelukkigste Anderlecht-speler. Toen Anderlecht op zoek ging naar de gelijkmaker, pakte hij een rode kaart en meteen viel ook de 0-2. "Naar mijn gevoel was dit geen rode kaart", zei hij na afloop.


"Ik raak Pato niet hard. Het was een licht tikje. Uit de reactie van scheidsrechter kon ik ook uitmaken dat het geen zware fout was", aldus de verdediger. "Hij was niet eens van plan om een kaart te trekken. Wellicht werd die kaart hem ingefluisterd door de lijnrechter."

Voor de rust hielden Nuytinck en Kouyaté het achteraan stevig dicht. De tweede helft was amper bezig of dit was allemaal tevergeefs geweest. "Misschien waren we iets te zeker van ons stuk. Bij 0-0 moet je de organisatie intact houden en dat hebben we niet gedaan. Wat er ons in de tweede helft is overkomen kan gewoon niet."

"Na dit doelpunt ging Milan meer op de counter spelen met hun snelle jongens. Doordat wij op zoek gingen naar de gelijkmaker, ontstonden er ook grotere ruimtes. Dat maakte het niet gemakkelijker voor ons."

Toch is Nuytinck ook fier op de prestatie van het team. "Wij hebben ons niet aangepast aan hun snelle jongens. Wij zijn Anderlecht, wij hebben ons spel gespeeld. Net als we al heel het seizoen doen. Wij kunnen goed verdedigen en hebben dat getoond. Alleen jammer dat die 0-1 zo snel valt."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.