De Sutter: "We hadden kunnen winnen"

DONDERDAG, 22 NOVEMBER 2012, 09:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Kort na zijn invalbeurt scoorde Tom De Sutter het doelpunt van de hoop, maar meer dan een eerredder bleek het uiteindelijk niet. "Als je verliest kun je niet genieten van dat doelpunt", klonk het ontgoocheld.


"Ik vond dat we een hele goeie eerste helft speelden. We domineerden de match en Jovanovic had de beste kans om de score te openen. Oké, AC Milan was soms wel gevaarlijk op de counter, maar wij waren baas", aldus de spits. "We werden zeker niet van het kastje naar de muur gespeeld, wat de ontgoocheling nog groter maakt. We hadden hier kunnen winnen."

"Bank is niet altijd gemakkelijk"

Na vijf doelpunten in twee wedstrijden verdween De Sutter twee weken geleden opnieuw naar de bank ten voordele van Mbokani. Maar dat Anderlecht op hem kan rekenen, bewees hij gisteren. "Het is niet altijd simpel om vanop de bank toe te kijken", is hij eerlijk.

"Maar je moet aanvaarden dat de coach keuzes maakt en je moet er staan als de trainer je nodig heeft. Hij blijft ook met mij praten en dat is goed. Of ik hoop dat Mbokani in januari wordt verkocht? Ik hoop dat Anderlecht zo sterk mogelijk blijft en kampioen wordt."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.