Selectie Beerschot - Anderlecht

VRIJDAG, 23 NOVEMBER 2012, 17:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen om 18 uur gaat Anderlecht op bezoek bij Beerschot. De match tegen Milan zorgde niet voor blessures. Alle verwachte namen zijn dus present. John van den Brom lijkt ook niet geneigd om te roteren.


"Ik ben daar geen fan van", zo vertelde hij vanmiddag. "Tenzij het niet anders kan. Bovendien is me dat vorige keer ook niet zo goed bevallen. Er is weinig tijd om te herstellen, maar ik ben bij alle spelers persoonlijk langsgegaan om te vragen hoe ze ervoor staan en iedereen is fit en weer beschikbaar."

"Iedereen weet dat het kampioenschap belangrijk is en dan moet je winnen op Beerschot. We hebben allemaal mogen proeven van de Champions League en we willen allemaal volgend jaar opnieuw deelnemen, maar dan moeten we kampioen spelen. We moeten onze goede lijn in de competitie dus doortrekken."

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin, De Sutter, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Molins, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.