Gillet: "Niet getwijfeld om penalty te nemen"

ZONDAG, 25 NOVEMBER 2012, 11:42 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet scoorde gisteren van op de stip zijn eerste doelpunt van het seizoen. Het wordt vaak gezegd dat de speler waarop de fout begaan wordt, de penalty beter niet neemt, maar Gillet twijfelde niet.


"Of Jovanovic niet was aangeduid na die vele missers? God, de fout werd op mij gemaakt en het toont mijn enthousiasme dat ik zo graag wilde trappen", aldus Gillet. "Natuurlijk voelde ik druk. Ik had dit jaar al twee keer gefaald op strafschop. Daarom veranderde ik mijn manier van trappen: gewoon keihard rechtdoor. Soms is een harde 'patat' door het midden de beste oplossing."

"Vorig seizoen scoorde ik zo gemakkelijk als middenvelder en nu moest ik 17 speeldagen wachten op mijn eerste competitiedoelpunt. Dat het een penalty was, maakt het extra leuk."

"Anderlecht zit in goede flow"

"Het was toch niet gemakkelijk om na onze Europese wedstrijd het weer goed te doen hier. Maar we zaten goed in de match, ondanks die tegengoal. Op deze manier winnen doet ons veel plezier. Anderlecht zit alleszins in een goeie flow, want we spelen heel goed en dominant voetbal."

Bron: Sporza, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.