Mbokani: "Ik sta op het veld om te scoren"

ZONDAG, 25 NOVEMBER 2012, 12:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Beerschot scoorde Dieumerci Mbokani zijn vierde doelpunt in vijf wedstrijden, zijn negende van het seizoen. De Congolees droomt ervan topschutter te worden. "Bacca heeft er dertien, maar ik wil hem nog bijhalen."


Met een achterwaartse kopbal bracht Mbokani Anderlecht op voorsprong op het Kiel. "Ik zag de bal van Lucas vertrekken en sta met mijn rug naar de goal", doet Mbokani het verhaal. "Natuurlijk doe ik het om te scoren. In de kleine rechthoek daar twijfel ik niet meer. Ik probeerde hem te deviëren en zag hem binnengaan. Dat is misschien wat geluk, maar de intentie was er. Op training doe ik dat trouwens meermaals."

Mbokani hoopt er dit seizoen nog een hoop te maken. Hij droomt zelfs van de topschutterstitel. "Ik heb mezelf nog geen cijfer opgelegd, maar ik wil er zoveel mogelijk maken. Bacca? Die heeft er dertien, maar ik wil hem wel nog bijhalen. Het is nog niet gedaan hé. Ik ga door tot het einde. Ik speel om te scoren, daarom sta ik op een veld."

Bron: Voetbalkrant



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.