"Kortrijk-fans houden van mij en ik van hen"

MAANDAG, 26 NOVEMBER 2012, 13:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met twee doelpunten en één assist leidde Pablo Chavarria Kortrijk afgelopen weekend naar een 3-1-zege tegen Cercle. De Argentijn is onlangs vader geworden en voelt zich prima bij Kortrijk. "Ik voel warmte bij Kortrijk."


Chavarria wordt voor het tweede seizoen op rij door Anderlecht verhuurt aan Kortrijk. Onlangs ruilde hij ook zijn woning in Brussel voor één in de stad waar hij nu speelt. Maar er gebeurde nog meer in Chavarria's leven: hij werd voor de eerste keer vader van een zoontje Bautista.

"Hij werd te vroeg geboren en moest nog op gewicht komen. Daarom moest hij samen met de mama nog een tijdlang in het ziekenhuis blijven", vertelt Chavarria. "Sinds woensdag is de baby thuis. Gezond en wel. Mijn schoonmoeder verblijft nu ook bij ons."

"De geboorte van Bautista is de belangrijkste gebeurtenis in mijn leven", gaat de Argentijn verder. "Het heeft mijn leven veranderd. Ik ben volwassener geworden en neem nu meer verantwoordelijkheid."

Ook sportief gaat het Chavarria voor de wind. Met Kortrijk staat hij op een play-off-plaats en hij zit al aan vijf doelpunten dit seizoen. Zaterdag kreeg hij een applauswissel. "Dat doet deugd. De fans van Kortrijk houden van me en ik van hen. Ik heb warmte nodig en die voel ik hier."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laaste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.