"Jammer dat we 120 minuten voetbalden"

WOENSDAG, 28 NOVEMBER 2012, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom kon niet tevreden zijn na de gewonnen bekermatch. "Ik ben alleen maar blij met het feit dat we doorgaan", sprak hij. "De automatismen van de voorbije weken waren er niet en het tempo lag veel te laag."


"We hadden ontzettend veel moeite met een Mechelen dat goed georganiseerd stond. We hebben meer strijd geleverd met onszelf dan met Mechelen", aldus de coach. "Ik vond het ook jammer dat we 120 minuten hebben moeten spelen, want ik heb al meer spelers moeten wisselen dan ik gedacht had. Ik had gezegd dat ik tot de dag van de match zou wachten om te zien wie helemaal klaar was."

Halverwege de tweede helft haalde Van den Brom ook aanvoerder Biglia naar de kant. "Ik moest Lucky beschermen tegen zichzelf. Hij is onze belangrijkste speler, we zullen hem nog nodig hebben", aldus de Nederlander, die ook zag dat Canesin en Wasilewski het moeilijk hadden. "Het was niet makkelijk voor die jongens om in te vallen."

Wat Van den Brom wel kon pruimen, was de manier waarop het tweede doelpunt viel. "De eerste was een lucky goal. De tweede was prachtig. Assist Jova, sublieme afwerking Mbokani."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.