Praet: "Zoals Beckham en Henry"

WOENSDAG, 28 NOVEMBER 2012, 10:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet brak tegen KV Mechelen de ban toen zijn hoekschop rechtstreeks in doel verdween. "Natuurlijk was het de bedoeling", lachte hij. "Nee, serieus. Ik wilde de bal naar de eerste paal draaien, maar hij ging er vanzelf in."


"Het was met wat geluk, maar dat mag ook. Op training probeer ik het soms om te lachen, maar in een wedstrijd is het nog nooit van mijn leven gelukt! Dit is de eerste keer", aldus Praet, die er niet minder blij om was.

"Iedereen was dolgelukkig. Na de match grapte Tom De Sutter meteen dat alleen de allergrootsten zoiets kunnen. Zoals Beckham en Henry, die dit al eens voor mekaar gekregen hebben. Ach, ik ben het gewoon om hoekschoppen te nemen. Bij de jeugd trapte ik ze allemaal."

En zo eindigde een lange avond voor Anderlecht tot met het gewenste resultaat. "De match had niet langer meer moeten duren of ik had krampen gekregen", zuchtte Praet. "Ik voelde mijn kuiten zwaarder worden. Het was heel moeilijk om voorbij KV Mechelen te geraken, maar het is gelukkig gelukt."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.