NextGen: Selectie Wolfsburg - Anderlecht

WOENSDAG, 28 NOVEMBER 2012, 13:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De beloften van Anderlecht spelen vanavond om 18 uur hun vijfde wedstrijd in de poules van de NextGen Series. Als Anderlecht wil doorstoten, moet zowel straks tegen Wolfsburg als over twee weken tegen Tottenham winnen.


In zijn eerste vier duels speelde Anderlecht vier keer gelijk en verloor het één keer. Deze nederlaag leed het thuis tegen uitgerekend Wolfsburg. "Als Wolfsburg met dezelfde ploeg speelt als toen, denk ik dat we zeker een kans maken", zegt coach René Peeters. "We weten dat we in de thuiswedstrijd geen 90 minuten scherp waren en dat is ons zuur opgebroken."

"We gaan naar daar met de intentie om een goed resultaat neer te zetten. We bevinden ons momenteel in een situatie dat we niet veel moeten tellen, want alleen een overwinning helpt ons verder. Ook al zeggen we dat bij de jeugd het resultaat van ondergeschikt belang is, toch hebben we de ambitie om daar te gaan winnen."

Selectie: Alvarez, Carvalho, Cekrezi, D'Alberto, De Bruyn, Dendoncker, Diarra, Falsaperla, Heylen, Jaadi, Kabasele, Kawaya, Kindermans, Lukaku, Mbemba, Palmeri, Roef en Tarfi.

Stand:
1. Barcelona: 11 punten (6 duels)
2. Tottenham: 8 punten (5 duels)
3. Wolfsburg: 4 punten (5 duels)
4. Anderlecht: 3 punten (4 duels)

Laatste match: Tottenham - Anderlecht op 13 december om 13 uur.

Bron: RSCA.be, www.nextgenseries.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.