Anderlecht-spelers paraderen op catwalk

DONDERDAG, 29 NOVEMBER 2012, 08:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Heel wat Anderlecht-spelers liepen gisteren mee in een modeshow van Carlo & Fils, de kledingsponsor van de club. Onder meer Gillet, Kljestan, Odoi, Nuytinck, Praet en Bruno waren erbij. De opbrengst aat naar Justine for Kids.


De modeshow ging door in de Spiroudrôme in Charleroi. Naast spelers van Anderlecht namen ook voetballers en basketballers van Charleroi deel. Organisator Eric Simonofski hoopte 12.500 euro op te halen voor de kinderstichting van Justine Henin. "Het geld is bedoeld voor de bouw van een revalidatiecentrum waar kinderen die langdurig ziek zijn terechtkunnen", legt Simonofski uit.

"Nuytinck heeft een modellengezicht"

De eerste Anderlecht-speler die de catwalk betrad, was Bram Nuytinck. "De organisator heeft speciaal naar hem gevraagd", vertelde David Steegen, de persverantwoordelijke van Anderlecht, aan Het Laatste Nieuws. "Ze vinden dat hij een modellengezicht heeft." De verdediger genoot alvast van de avond. "Ik ben absoluut niet zenuwachtig. Voor mijn part val ik hier zelfs gewoon op de grond. Zolang er maar een leuke vrouw naast mij loopt."

Dennis Praet was duidelijk zenuwachtiger. "Zo leuk vind ik dit niet, maar goed. Ik heb in ieder geval niet geoefend en doe hier gewoon wat ze me vragen."

Ook Sacha Kljestan was erbij, samen met zijn vrouw Jamie Lee, bekend als model van lingeriemerk Victoria's Secret. "Ik heb hem wel duizend keer gevraagd om te oefenen", plaagde ze Sacha. "Maar ik ben een natuurtalent", antwoordde deze gevat.

Henin: "Geslaagde avond"

Justine Henin, zelf Anderlecht-supporer, genoot duidelijk van de avond. "Ik vind dat ze het allemaal goed gedaan hebben", klonk het na de show. "Ik zag dat sommige spelers wat gespannen waren en ik begrijp hen perfect. Drie jaar geleden heb ik eens hetzelfde gedaan, dus ik weet wat het is. Dat maakt hen ook menselijk. Mooi toch? Ik vind het echt een geslaagde avond."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.