Hiljemark bracht bezoek aan Anderlecht

VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2012, 10:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De interesse van Anderlecht in Oscar Hiljemark (20) lijkt erg concreet. In de Zweedse media gaf hij toe onlangs een bezoek te hebben gebracht aan het trainingscentrum in Neerpede. Hij sprak er ook met het Anderlecht-bestuur.


Anderlecht is echter niet de enige club die hij bezocht. Ook bij Nice en PSV was hij al te gast. "PSV liet een goeie indruk op mij na, maar dat deden de twee andere clubs ook", aldus Hiljemark. "Ik hield aan die gesprekken met de drie clubs een goed gevoel over. Ik heb dus nog geen keuze gemaakt." Volgens de Nederlandse media draagt PSV wel de voorkeur van Hiljemark weg.

"Wij onderhandelen op dit moment met verscheidene clubs", zegt de sportief directeur van Elfsborg, momenteel leider in de Zweedse topklasse. "Maar we hebben nog geen akkoord met een bepaalde club."

Hiljemark is een box-to-box-middenvelder en Zweeds belofteninternational. Hij verzamelde ook al twee caps bij de A-ploeg.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.