"Goal Vargas mooiste moment van de avond"

ZONDAG, 2 DECEMBER 2012, 10:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom kon niet tevreden zijn met wat Anderlecht tegen Cercle liet zien. "Ik vind dat we een heel matige wedstrijd hebben gespeeld", aldus de coach. "Het is wel mooi dat we nog winnen."


"We hadden veel problemen met het compacte spel van Cercle Brugge. We speelden aan een veel te laag tempo en geraakten er niet doorheen. Dat we twee strafschoppen nodig hadden, zegt alles", vertelde Van den Brom na de wedstrijd.

"Het werd er niet gemakkelijker op toen een fout van ons werd afgestraft en we op achterstand kwamen. De tweede helft gingen we enthousiaster spelen. Het was alles of niets, want we gaven veel ruimte weg in de rug van onze defensie."

"Vervelend dat die tweede penalty weer gemist wordt"

Gelukkig voor Anderlecht werd het alles, al had het daarvoor niet alleen eens strafschop nodig, maar ook nog een portie geluk. "De eerste trapte Biglia vol overtuiging binnen. Dat hij de tweede miste was toch weer vervelend."

"Hoewel het ook een positieve kant had. Zo kon Ronald Vargas zijn eerste goal voor Anderlecht maken. Dat is misschien wel het mooiste van deze avond. Dat moet de jongen stimuleren na alle blessureleed

"In Champions League in onszelf geloven"

Dinsdag speelt Anderlecht zijn laatste wedstrijd in de Champions League. Met welk gevoel leeft Van den Brom nu naar deze match toe? "In de Champions League moet je altijd geloof hebben. We zitten in een goede vorm qua resultaten. Daar gaan we dinsdag vanuit tegen Malaga, al zal het niet gemakkelijk worden."

Bron: Het Nieuwsblad, Sporza




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.