Vargas: "Genieten met al wie me steunde"

ZONDAG, 2 DECEMBER 2012, 10:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een maand nadat hij tegen Gent uitviel met een knieblessure vierde Ronald Vargas gisteren zijn wederoptreden. De Venezolaan vierde dit met het winnende doelpunt. "Dit doet ongelooflijk deugd", glunderde hij.


"Ik ben zeer blij met mijn goal en de zege. Zeker gezien de tegenslagen die ik de afgelopen twee jaar heb gehad. Ik wil hier echt van genieten met onze fans en de mensen die me altijd zijn blijven steunen, door dik en dun. Dit was mijn eerste doelpunt van het seizoen en hopelijk kan ik hier een gevolg aan breien", vertelt Vargas in Het Nieuwsblad.

"Biglia wilde me nog opzij duwen"

Het doelpunt van la perla was geen pareltje, maar geen mens die daar wakker van ligt. "Ik ben meteen naar doel gestormd en had het geluk dat de bal voor mijn voeten viel. Lucas wou me nog opzij duwen omdat hij dacht dat ik een tegenstander was", lachte Vargas. "Mooi was de goal niet, maar het belangrijkste is dat de bal tegen de netten zat."

"Ik voel me echt goed, maar we moeten het rustig aan doen. De afgelopen seizoenen waren moeilijk voor mij dus moeten we oppassen. Zeker met dit koude weer. Ik moet hard werken op training zodat ik volledig fit ben. De match op Malaga? Waarom niet. Ik droom om eens in de Champions League te spelen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.