Biglia: "Liefst Anderlecht in januari al verlaten"

DINSDAG, 4 DECEMBER 2012, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een maand voor de opening van de transferperiode heeft Lucas Biglia zijn wens om te vertrekken opnieuw kenbaar gemaakt. De Argentijn hoopt in januari een transfer te kunnen maken. "Maar nu geef ik nog alles voor Anderlecht."


"Als ik kan kiezen zou ik liever in januari al Anderlecht verlaten. De Spaanse, Duitse en Engelse competities spreken mij allemaal aan", vertelde Lucas Biglia gisteren. "Maar daar denk ik nu nog niet aan. Ik wil eerst nog zes wedstrijden alles geven voor mijn team."

"Kan niet onder clausule uit"

Biglia aast al lang op een transfer, maar steeds tevergeefs. Ook nu zal het niet simpel worden. Wie wil in deze tijden immers 8 miljoen euro ophoesten voor een middenvelder die zijn statistieken niet mee heeft?

"Ik weet ook dat het te veel is. Maar het is een clausule die ik getekend heb en waar ik dus niet onderuit kan. Laten we hopen dat er een club komt die dat bedrag op tafel wil leggen en ik kan vertrekken."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.