Anderlecht mag niet trainen op veld Malaga

DINSDAG, 4 DECEMBER 2012, 09:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht mocht gisteren niet trainen op het veld van Malaga. Het is pas opnieuw aangelegd en de Spaanse club wilde het sparen. Anderlecht-teammanager Gunther Van Handenoven zag echter dat het veld er erg slecht bijligt.


"Gunther is gaan kijken. Het is onbespeelbaar, ik ben bang voor hoe het er morgen bijligt", zo vertelde John van den Brom gisteren.

De coach vond het ook niet prettig dat Anderlecht zijn laatste training niet op het veld waarop gespeeld wordt kon afwerken, maar in het atletiekstadion van Malaga. "We hadden niet te kiezen en dat is vervelend. Zeker voor een laatste training. Alles is nieuw voor mijn spelers. Dan kan het niet dat je het veld niet kan verkennen."

Malaga legde een nieuwe grasmat aan na de bekermatch van vorige week. De regels van de Uefa geven de bezoekende ploeg het recht om de dag voor de wedstrijd te trainen op het veld waarop men zal spelen. Na controle bleek de nieuwe grasmat van Malaga nog niet speelklaar.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.