Deschacht: "Speelden op z'n Anderlechts"

WOENSDAG, 5 DECEMBER 2012, 10:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Malaga werd Anderlecht niet beloond voor zijn goede spel. Dit is de rode draad van deze CL-campagne en dat frustreert Olivier Deschacht. "We hebben geen geluk gehad tijdens deze campagne, maar ik ben fier op deze ploeg."


"Iedereen vraagt van ons dat we op Champions League-niveau spelen. Wel, dan mag je dat van de scheidsrechters ook verwachten", verwees Deschacht naar het afgekeurde doelpunt van Safari. "Maar zelfs al hadden we hier gewonnen, dan nog waren we laatste geworden. Toch had een overwinning tegen Malaga mooi op ons palmares gestaan."

Op de thuiswedstrijd tegen Malaga na, zette Anderlecht tijdens deze campagne steeds zijn voet naast die van de tegenstander. Het geluk was echter niet aan Anderlecht-zijde. "Zag je hoe mooi het eerste doelpunt van Malaga was? Vanop 25 meter krult Duda de bal voorbij Proto in de winkelhaak."

“We hebben niet veel geluk gehad tijdens deze champagne. Maar ik ben zeer fier op wat we lieten zien. We hebben zeer hoog gespeeld, op zijn Nederlands. Op zijn Anderlechts ook. We hadden ook met elf achter de bal kunnen kruipen, maar dat is het oude Anderlecht. Nu proberen we de groten pijn te doen. Dat is een grote verdienste.”

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.