Ref: "Misschien doelpunt moeten goedkeuren"

DONDERDAG, 6 DECEMBER 2012, 09:08 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Het afgekeurde openingsdoelpunt van Behrang Safari tegen Malaga zindert na in Anderlecht. Duitse scheidsrechter Deniz Aytekin betekende 'off the record' aan het Nieuwsblad dat hij misschien een vergissing maakte.


Een extra doelpunt zou de kwalificatie niet veilig gesteld hebben, maar "het zou een andere match geweest zijn", zo benadrukte zowat iedereen bij Anderlecht.

De journalisten van Het Nieuwsblad verbleven in hetzelfde hotel als de Duitse scheids. In een informeel gesprek op de gang zou hij zijn foutje toegegeven hebben. "Ik heb de beelden herbekeken en ik denk dat de meeste beslissingen juist waren. Het enige waar ik niet zeker van ben was de afgekeurde goal van Anderlecht. Het was moeilijk te zien of de speler (Mbokani) buiten spel stond."

Toen hij even later een formele vraag kreeg van een andere journalist, verklaarde Aytekin naar verluidt dat hij "de beelden nog niet bekeken had".

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.