Suarez reageert: "Ik begrijp er niets van"

VRIJDAG, 7 DECEMBER 2012, 11:41 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez is voor een tweede keer niet door de medische testen in Munchen geraakt. De Argentijn zelf begrijpt er niets van. "Hoe kan ik nu falen terwijl ik in Argentinië probleemloos met de bal trainde?"


Een transfer naar CSKA Maskou is dus weer met 2 maanden uitgesteld. Intussen zet Suarez zijn revalidatie verder, al begrijpt hij niet wat hij nog meer kan doen. "Ik trainde probleemloos met de bal bij mijn oude club Belgrano. Ik begrijp er niets van."

"Ik wacht nu het gesprek met Anderlecht af, nadien zullen we beslissen. Als ik bij Anderlecht moet blijven, geen probleem, want ik ben er graag. Gaat de transfer door zoals gepland, des te beter."

Verder revalideren in München

CSKA wil de revalidatie van Suarez nu van nabij volgen en eist dat hij in München verder herstelt. Anderlecht zal geregeld iemand naar ginder sturen om de situatie mee op te volgen.

"Dat ik in München moet revalideren, heeft CSKA Moskou mij niet laten weten", vertelt Suarez nog. "Ik hoor morgen (vandaag, red.) van Herman Van Holsbeeck wel welke afspraken er nu zijn gemaakt."

Op 15 februari staat een nieuwe medische controle gepland.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.