Kljestan: "Scoren makkelijk en zijn hecht team"

ZONDAG, 9 DECEMBER 2012, 12:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een assist op Mbokani bracht Sacha Kljestan de 1-0 aan. De Amerikaan toonde zich met Biglia opnieuw de heerser op het middenveld. "Het middenveld is momenteel één van de sleutels van ons succes", klinkt het rustig maar zeker.


"Door die vroege goal moesten zij komen en konden wij rustiger spelen", vertelt Kljestan. "Wat we tot nieuwjaar nog willen doen? Alles winnen natuurlijk, te beginnen met de bekerwedstrijd van dinsdag. We spelen goed, scoren makkelijk en zijn een hecht team. We zijn gewoon de beste ploeg in België. We speelden vandaag niet tegen een slechte ploeg, maar wij pakten het gewoon heel volwassen aan."

Kljestan begon het seizoen op de bank, maar sinds hij en Praet in de ploeg kwamen en Anderlecht in een 4-3-3 ging spelen, vielen de puzzelstukjes op hun plaats. "Sinds ik in de ploeg sta verloren we enkel van Milan, de rest werd gewonnen. Samen met Biglia en Praet kunnen we makkelijk de bal in de ploeg houden. Het middenveld is momenteel één van de sleutels van ons succes. Ikzelf voel me ook sterker en sterker nog worden."

Bron: Voetbalkrant



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.