Van den Brom: "Geen goede wedstrijd"

WOENSDAG, 12 DECEMBER 2012, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het gebeurt niet vaak de laatste weken, maar John van den Brom was niet tevreden over de prestatie van zijn team tegen Gent. "Maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Vooral om het uitdoelpunt dat we maakten."


"Het was helemaal geen goede wedstrijd", zei Van den Brom. "Ik zag wel een leuk eerste kwartier, maar daarna speelde de wedstrijd zich vooral af op het middenveld, met weinig uitgespeelde kansen."

"We willen heel graag door in de beker", benadrukte Van den Brom nog eens. "Als we door hadden gevoetbald, hadden we misschien meer uit deze wedstrijd kunnen halen, maar ik heb de spelers tijdens de rust op het hart gedrukt dat er nog een terugwedstrijd is."

"Ik zei: ‘Als het niet lukt, houdt dan de organisatie’. Want ik vond dat we voor de rust soms té open speelden, waardoor Gent toch een paar keer gevaarlijk kon worden. We hebben de wedstrijd uiteindelijk goed in het slot gegooid en kunnen het nu thuis afmaken."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.