Molins: "Ik wil in januari vertrekken"

DONDERDAG, 13 DECEMBER 2012, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillermo Molins heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Anderlecht. De Zweedse rechtsbuiten slaagt er na zijn zware knieblessure maar niet in zich in de ploeg te knokken. "Ik ben 24 jaar, ik moet regelmatig kunnen spelen."


"Ik wil in januari vertrekken, zegt Molins. "Met tien minuten speeltijd om de vier wedstrijden kan ik niet tevreden zijn. De trainer begrijpt mijn standpunt, maar heeft me uitgelegd dat Massimo Bruno het op mijn positie uitstekend doet. Ik snap dat. Bruno is nog jong, is opgeleid door de club en dit seizoen doorgebroken. Maar ik kan niet tevreden zijn met een rol als zijn doublure."

"Ik heb er ook al over gesproken met Herman Van Holsbeeck. Ook hij heeft begrip voor mijn standpunt, maar verzekerde me ook dat de club nog hard in mij gelooft", aldus Molins. "In voetbal kan alles snel gaan. Stel dat ik wordt uitgeleend en alles gaat goed, waarom zou ik dan volgend seizoen niet kunnen terugkeren naar Anderlecht?"

"Nieuwe start nemen in 2013"

Molins speelt sinds de zomer van 2011 voor Anderlecht. In zijn eerste oefenwedstrijd liep hij een zware knieblessure op waardoor hij heel vorig seizoen in rook zag opgaan. Dit seizoen komt hij maar sporadisch aan spelen toe en echt overtuigen kon hij niet.

"In Zweden begrijpt niemand waarom ik niet speel. Voor ik bij Anderlecht speelde was ik altijd titularis. Deze situatie is nieuw voor mij. Tijdens de winterstop ga ik in Zweden trainen met een coach om helemaal klaar te zijn voor het tweede deel van het seizoen. Hopelijk kan ik in 2013 een nieuwe start nemen. Maar dat zal waarschijnlijk bij een andere club zijn."

"Maar voor ik een nieuwe club kies, zal ik me goed informeren. Ik kan me niet veroorloven om nog eens zes maanden te verliezen. Dit zal de belangrijkste keuze in mijn carrère worden."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.