Ook AC Milan meldt zich voor Biglia

DONDERDAG, 13 DECEMBER 2012, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

AC Milan heeft bij het management van Lucas Biglia geïnformeerd naar diens transfervoorwaarden. De Rossoneri zijn op zoek naar een vervanger voor Nigel de Jong, die out is voor de rest van het seizoen.


Milan probeert momenteel zoveel mogelijk jeugdspelers te laten doorstromen, maar voor de positie van verdedigende middenvelder staat niemand klaar. Mogelijk zette Luciano D'Onofrio hen daarom op het spoor van Biglia. D'Onofrio heeft goede contacten bij zowel Milan als Anderlecht, wat een transfer kan vergemakkelijken.

Milan kent Biglia al langer en tijdens de twee Champions League-wedstrijden tussen beide partijen maakte hij een prima indruk. Anderlecht ontving nog geen bod van de Milanezen.

Geen acht miljoen?

Naast Milan meldde ook het Duitse Wolfsburg, de club van Jan Polak, zich voor Biglia. Het contractueel vastgelegde transferbedrag van acht miljoen euro zou wel eens een hinderpaal kunnen vormen voor zowel Milan als Wolfsburg. Mogelijk is Anderlecht daarom bereid om Biglia voor een lager bedrag te laten vertrekken.

Bron: Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.