Boussoufa: "Praet is een supertalent"

VRIJDAG, 14 DECEMBER 2012, 19:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa was vandaag in het ziekenhuis van Jette om zijn eigen fonds op te richten. De oud-speler van Anderlecht liet er ook zijn licht schijnen over zijn ex-ploeg. "Deze ploeg heeft genoeg goede spelers", klonk het.


Boussoufa heeft een fonds opgericht waarlangs hij families van kinderen met kanker die het moeilijk hebben financieel wil steunen. "Het is nu winterstop in de Russische competitie, dus ik heb even wat vrije tijd. Ik ben in België om mijn familie te bezoeken. Dit was een goeie gelegenheid", zo vertelde hij.

Boussoufa gaf ook aan Anderlecht nog steeds niet te zijn vergeten. "Ik heb Anderlecht gevolgd in de competitie en de Champions League. Het is jammer dat 'we' niet konden doorstoten."

"Het was wel leuk om te zien hoe die jonge jongens zich manifesteren. Ik heb nog geen nieuwe Boussoufa gezien, er zal altijd maar één Boussoufa zijn. Maar er zijn genoeg andere goeie spelers. Dennis Praet is een goeie. Hij heeft techniek en is goed aan de bal. Hij is een supertalent voor Anderlecht. De Gouden Schoen? Ik denk dat Mbokani die nu wel al verdiend heeft."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.