Van den Brom: "Willen 9 op 9 voor Nieuwjaar"

ZONDAG, 16 DECEMBER 2012, 12:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht hoopt straks tegen OHL zijn achtste competitiezege op rij te boeken. John van den Brom heeft er alvast vertrouwen in. "Mijn groep is gretig en scherp. We laten ons door niemand in slaap wiegen."


"Het is niet moeilijk om weer te focussen op de competitie. Iedereen is fit, we zitten in de goeie flow en we spelen thuis. Dat zijn veel argumenten om te zeggen: we gaan ervoor. Er zijn nog 9 punten te verdienen voor het einde van het jaar, daar willen we voor gaan", zo klinkt het zelfverzekerd.

"We krijgen wel steeds meer te maken met tegenstanders die achteruit kruipen. Een club met naam als Gent deed dat zelfs thuis, Kortrijk deed het ook en Cercle deed niets anders. Ze hopen op die ene fout om dan toe te slaan. Maar daar moet je mee leven als je over een goeie ploeg beschikt. Je moet er ook oplossingen voor kunnen vinden. Maar je hebt ook ploegen die proberen te voetballen. Bergen deed dat en ook Leuven is voor mij een team dat zeker wil voetballen."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.