Nuytinck: "Zo'n matchen bepalen de kampioen"

MAANDAG, 17 DECEMBER 2012, 09:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck zag tegen OHL een heel ander Anderlecht dan vorige week. "In Bergen lukte alles, zowat alle lange en korte passes kwamen toe. Vandaag kende de hele ploeg een offday. Ik zou niet weten hoe je dat moet verklaren."


"Het zal wel voor een stuk te maken gehad hebben met de tegenstander. OHL is een goede ploeg die bovendien goed stond en enkele gevaarlijke spitsen in haar rangen telt. Maar goed, wij scoorden tweemaal, zij slechts één keer en dus wonnen we voor de achtste keer op rij. Dat is het enige wat we van deze wedstrijd moeten onthouden."

"Maar het zijn dat soort wedstrijden die uitmaken of je kampioen wordt of niet. Als je ze verliest, dan ben je gezien. Als je ze wint, dan ga je twee stappen vooruit. Wel, we wonnen er zo eentje", aldus Nuytinck. "Voor de topper volgende week in Genk moeten we in ons hoofd die drie punten meenemen en niet denken aan onze prestatie vanvandaag."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.