Anderlecht wil door met Jovanovic en Mbokani

DINSDAG, 18 DECEMBER 2012, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook in 2013 rekent Anderlecht op het superduo Jovanovic-Mbokani. "Jova krijgt een contractverlenging als we Champions League spelen", zegt Herman Van Holsbeeck. "Mbokani blijft tot de zomer." Dit laatste bevestigt ook z'n manager.


"Mbokani en Jovanovic hebben niet de kleinste contracten. Anderlecht kan die alleen dragen als het de inkomsten uit de Champions League ontvangt. Wij hebben met beide spelers daar duidelijk afspraken over", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. Beide spelers verdienen ongeveer één miljoen euro per jaar.

Na de partij tegen Bergen liet Jovanovic uitschemeren dat hij een vertrek niet uitsluit. Van Holsbeeck gelooft echter niet dat het zo ver komt. "Jovanovic is gelukkig in Anderlecht."

"Manager Mbokani: "Pas in de zomer praten met Anderlecht"

Ook voor Mbokani mogen de Anderlecht-supporters op beide oren slapen. "Mbokani blijft tot de zomer bij ons", is Van Holsbeeck overtuigd. "We weten dat Dieu de droom heeft om nog één keer voor een grote buitenlandse club te spelen. Bij een goed bod zullen we samen zitten maar een transfer komt er alleen als alle partijen daar beter van worden."

Fabio Baglio, de manager van Mbokani, volgt Van Holsbeeck. "Pas na het seizoen gaan we met Anderlecht rond de tafel zitten. Dieu is alleen met zijn gedachten bij Anderlecht."

Bron: Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum