Video: Herman Van Holsbeeck in Reyers Laat

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2012, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck was gisteren te gast in Reyers Laat op Canvas. Hij sprak er niet alleen over zijn gezondsheidstoestand, maar ook over de mogelijke transfers van Lucas Biglia en Dieumerci Mbokani.


"Wij willen iedereen houden. Dus teams die een speler van Anderlecht willen, die zullen drie keer zo veel op tafel moeten leggen. Alleen Biglia heeft een clausule in zijn contract staan. Als Anderlecht 8 miljoen euro netto krijgt, dan mag Biglia weg", aldus Van Holsbeeck, die ook inging op het gerucht als zou Fiorentina opnieuw interesse hebben. "Ik ben benieuwd of een Italiaanse club 8 miljoen euro kan betalen."

Een andere speler die gelinkt wordt aan een transfer is Dieumerci Mbokani. De kans dat hij in januair vertrekt, is echter klein. "Mbokani blijft zeker tot het einde van het seizoen. Daarna bekijken we wat we gaan doen.Hij heeft de kwaliteiten om in een topcompetitie te spelen, maar hij zal toch nog meer discipline moeten hebben. Hij komt nog regelmatig te laat en in toplanden aanvaarden ze dat niet."

"Dieu is 27 jaar. Ze hebben een kindje verloren, maar zijn vrouw is weer zwanger. Hij beseft dat voetbal het enige is dat hij goed kan en hij kan er veel geld mee verdienen. Ik schat de kans dat hij na de zomer blijft op 50 procent."

Het volledige fragment kan u hier bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.