"Ik wil vertrekken als kampioen en topschutter"

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2012, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani wil het seizoen uitdoen bij Anderlecht. Dat vertelt hij vandaag in Het Laaste Nieuws. "In mijn hoofd is het een uitgemaakte zaak dat ik Anderlecht niet verlaat voor het einde van het seizoen", zo zegt de spits.


"Al weet natuurlijk nooit of er in januari een astronomisch bod komt. Er zijn clubs die geïnteresseerd zijn en mijn manager is daarmee bezig", aldus Mbokani, die in juni wel hoopt op een transfer. "Ik zou hier liefst vertrekken met een Gouden Schoen, als topschutter én met een nieuwe titel op zak."

Waar hij naartoe gaat, maakt Mbokani niet zoveel uit. "De Premier League staat als bestemming op nummer één, maar ik sluit een andere grote competitie niet uit. Ook de Russische niet. Alleen naar de Franse competitie wil ik niet terug."

Tijdens de komende Africa Cup wil Mbokani zich alvast in de kijker spelen. "Met het oog op mijn toekomst wordt dat toernooi misschien wel het belangrijkste moment uit mijn carrière."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.