Jovanovic: "Proficiat aan Genk"

ZONDAG, 23 DECEMBER 2012, 23:15 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht ging tegen Genk dan wel met een 0-2 voorsprong de rust in, maar de wedstrijd draaide nog uit op een waar spektakelstuk. Jovanovic verklaart: "We speelden te arrogant, alsof we niet wilden scoren."


"Het leek wel of we niet meer wilden scoren. We hadden de wedstrijd na de rust moeten beslissen, maar we bleven de bal maar rondtikken. Tot aan het Genkse doelpunt was er niets aan de hand, maar daarna ging het ineens niet meer. Gelukkig was er een goede Proto."

Jova heeft dan ook niets dan lof over voor de tegenstanders uit Limburg. "We speelden tegen een ploeg die wilde voetballen, en dat was leuk. Ik zeg dan ook 'proficiat' aan hen."

"Anderlecht moet iedereen houden in januari"

De match op Genk toonde aan hoe breed de kern bij Anderlecht is, en dat de afwezigheid van jongens als Mbokani en Praet -die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit het elftal- opgevangen kan worden. "We hebben iedereen nodig. Kijk naar De Sutter, zonder hem winnen we niet. En Gillet, hij had een moeilijke periode maar speelde vandaag uitstekend. En Iakovenko valt in en maakt het helemaal af. Anderlecht moet iedereen houden."

Gunt Jovanovic zijn ploegmaat Biglia dan geen droomtransfer? "Ik beloof Biglia nog een titel als hij blijft. Daarna mag hij een gouden transfer maken."

Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.