Nuytinck: "Geluk was aan onze kant"

ZONDAG, 23 DECEMBER 2012, 23:41 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck had niet meteen een verklaring voor de paniek die in de ploeg sloop ondanks een 0-2 voorsprong op het veld van Genk. "Het is raar, we waren na de rust gewoon weer aan het tikken, en dan ineens..."


"Nadat Genk die aansluitingstreffer maakte gaven we de match een beetje uit handen", begint Nuyticnk zijn analyse. We laten ze helemaal terug in de match komen en spelen ons eigen spel helemaal niet meer. Dat was jammer."

Ondanks de heropleving van Genk bleef de Nederlander hopen op de overwinning. "Ik heb altijd hoop, omdat ik weet dat we met deze jongens uit het niets een goal kunnen scoren. Dat hebben we al vaker bewezen. Daarnaast hadden we ook het geluk aan onze zijde."

Genk kreeg in de extra tijd nog een uitstekende kans om alsnog de gelijkmaker te scoren. "Dat mocht echt niet gebeuren. Ik was zo blij met die 2-3, want het is zo een belangrijke wedstrijd. Maar daarna moet je gewoon alles op slot gooien en er mag niets meer doorheen komen, dus als die penalty gegeven wordt baal je ontzettend."

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.