Gillet: "Het was een gekke match"

ZONDAG, 23 DECEMBER 2012, 23:56 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Een opgeluchte Guillaume Gillet stond na de 2-4 winst tegen Genk de pers te woord. "Genk verdiende eigenlijk wel een punt, dus we mogen van geluk spreken."


"Het was een gekke match. Genk speelde goed en verdiende wel een punt. Wij hebben ook geluk gehad, zeker met die gemiste penalty van Jelle (Vossen). Maar we pakken de drie punten en daar zijn we erg blij mee, want dit was een moeilijke wedstrijd."

Na de rust sloop er wat nonchalance in de ploeg bij Anderlecht, dat zag ook de rechtsback, die een degelijke wedstrijd speelde na wat kritiek de voorbije weken. "We komen met 0-2 de kleedkamer binnen en we denken dat het makkelijk gaat zijn. Maar we zien dat alles mogelijk blijft in het voetbal, ook in de laatste 5 minuten."

Gillet was niet enkel tevreden met de prestatie van de ploeg, maar hij scoorde zelf de openingsgoal en brak de ban voor Anderlecht. "Ik ben heel blij met mijn doelpunt. De bal komt goed en ik sta helemaal alleen, dus ik moest wel scoren."

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.