Selectie Anderlecht - Lierse

WOENSDAG, 26 DECEMBER 2012, 18:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de laatste wedstrijd voor de winterbreak ontvangt Anderlecht morgen Lierse. John van den Brom selecteerde 18 spelers voor deze partij. Cheikhou Kouyaté (operatie knie) en Dennis Praet (ziek) zijn er niet bij.


"Kouyate heeft maandag een kleine operatie aan zijn knie ondergaan en alles is goed verlopen. Er werd een los stukje kraakbeen weggehaald omdat hij hier soms last van had", legt Van den Brom uit. "We hebben deze ingreep bewust nu gepland zodat hij net genoeg tijd heeft om te herstellen, zodat hij daarna samen met de hele groep de terugronde kan voorbereiden."

Praet is er voor de tweede wedstrijd op rij niet bij. "Dennis is volledig hersteld van zijn blessure, maar hij was ziek de voorbije week. Hierdoor zal hij er ook morgen niet bij zijn", aldus de Anderlecht-coach.

Ondanks de afwezigheid van Kouyaté zit Roland Juhasz opnieuw niet in de selectie. Ronald Vargas is er voor de tweede keer sinds zijn terugkeer uit de Verenigde Staten wel bij.

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kljestan, Mbokani, Nuytinck, Odoi, Proto, Safari, Vargas en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.