"Ze moeten rekening houden met mij"

VRIJDAG, 28 DECEMBER 2012, 09:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tot ieders verrassing begon Tom De Sutter naast Mbokani aan de wedstrijd. De spits bedankte met een doelpunt en assist. "Deze basisplaats was de beloning waarop ik hoopte en ik vond dat ik er recht op had."


"Van den Brom bracht me er woensdag al van op de hoogte dat ik samen met Dieu vooraan zou spelen", vertelde De Sutter. "Ik vind het wel spijtig voor Kanu, omdat hij in Genk ook een goeie wedstrijd speelde. Maar je kan maar met elf spelen. Voor mij was dit de beloning waar ik een beetje op gehoopt had. Maar als je goed presteert, heb je uiteindelijk ook voor een stuk recht op een basisplaats, vind ik."

"Als ik mijn speelminuten bekijk en wat ik daarin gedaan heb, ben ik vrij efficiënt geweest. Daarover ben ik dan ook tevreden”, aldus de spits. “Maar ik herinner me ook nog dat er na de nederlaag in Charleroi gezegd werd dat ik niet efficiënt genoeg was. Zo zie je nog maar eens dat je als spits afgerekend wordt op je goals. Ik kan alleen maar mijn best doen, maar ik denk dat ik toch wel laat zien dat ze rekening moeten houden met mij."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.