Biglia: "Ga ervan uit dat ik mee op stage trek"

VRIJDAG, 28 DECEMBER 2012, 09:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia nam na het laatste fluitsignaal de tijd om het publiek uitgebreid te groeten. Het leek wel een afscheidsrondje. "Dit was nog geen officieel adieu", klonk het echter. "Maar toch vind ik het tijd om te vertrekken."


"De reden waarom ik terug naar de spionkop gelopen ben, was omdat ik daar een truitje wou afgeven aan een fan aan wie ik dat na de match tegen OHL beloofd had. Daarom ben ik ook even naar binnen gegaan, om dat truitje te halen. En dat ik daarna verder liep met een Argentijnse vlag, was omdat ik die in mijn handen kreeg van een fan", legde Biglia zijn actie uit.

Wat de toekomst brengt, kan Biglia nog niet zeggen. "Ik vertrek nu naar Argentinië, voor een korte vakantie bij mijn familie. Mijn manager komt me ophalen op de luchthaven, misschien kan hij me iets meer vertellen over mijn toekomst. Maar op dit moment ga ik ervan uit dat ik op 5 januari naar Turkije vlieg voor de stage van Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.