Praet: "Ik heb de perfecte coach"

VRIJDAG, 28 DECEMBER 2012, 13:26 - Maikel
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Dennis Praet aan een sterk seizoen bezig is bij Anderlecht, is ook de FIFA niet ontgaan. Vandaag verscheen er op hun website, fifa.com, een artikel met de youngster. In dat artikel benadrukt hij het belang van Vd Brom.


"Ik blijf met mijn voeten op de grond, en heb het geluk dat ik goede mensen rond mij heb in mijn familie en op de club", vertelt Praet. "Het is niet gemakkelijk om bij Anderlecht door te breken, maar gelukkig heb ik de perfecte coach."

Ook geeft hij toe dat hij met zijn 70 kilo nu vooral nog kracht moet bijwinnen. "Ik moet nu vooral spieren kweken, maar ik wil ook mijn kwaliteiten niet verliezen. Kijk naar Messi en Iniesta, dat zijn ook niet bepaald de grootste jongens."

Verder in het artikel kreeg Dennis Praet ook de complimenten van Tom De Sutter: "Dennis speelt zoals Iniesta. Hij heeft een goede techniek, kan de bal bijhouden, houdt het simpel en panikeert niet vlug. Zijn spelinzicht is onwaarschijnlijk."

Klik hier voor het volledige artikel (Engels).




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.