Jestrovic: "De groep klit opnieuw sterk aan elkaar"

ZONDAG, 27 FEBRUARI 2005, 15:40 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Nenad Jestrovic straalt weer. De Anderlecht-spits scoorde twee keer tegen Bergen. Jestrovic steekt niet weg dat de trainerswissel hem goed heeft gedaan.


"Ik accepteer het probleemloos dat ik word gewisseld en zelfs dat ik al eens als bankzitter start", aldus Maikel. "Maar ik voel dat mijn werk nu gewaardeerd wordt. Voor het eerst in mijn carrière stormde ik na een treffer naar een coach toe."

"Het is niet eenvoudig om een club als Anderlecht in goede banen te leiden, maar Vercauteren beschikt over de nodige capaciteiten. De onvrede bij sommige spelers sijpelt niet langer naar buiten. De groep klit opnieuw sterk aan elkaar."

Hoewel Jestrovic niet te veel aan de toekomst wil denken, sluit hij een vertrek zeker niet uit. "Als een Spaanse of Engelse club opduikt, zeg ik zeker niet bij voorbaat nee. Mijn voetbalhart bevindt zich momenteel wel volledig bij Anderlecht. Ik stel het volste vertrouwen in mijn Servische manager die mijn toekomst helpt uitstippelen. In mijn hoofd spookt nu enkel de komende wedstrijd tegen Charleroi."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.