Hoe denkt Van den Brom over vertrek Kanu?

DINSDAG, 12 FEBRUARI 2013, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als we de media mogen geloven, staat Kanu erg dicht bij Terek Grozny. Maar hoe denkt John van den Brom over deze transfer? Hoewel hij geen basisspeler is, is de Braziliaan wel een erg belangrijke speler voor de Nederlander.


Kanu begon het seizoen in de basis, maar verloor zijn plaats toen eind oktober zich een middenveld vormde met Kljestan en Praet naast Biglia. Sindsdien is hij met zijn power wel een vaste invaller. Dit seizoen verzamelde hij al 1.300 speelminuten en komt daarmee op de twaalfde plaats.

Coach Van den Brom verkondigde in de pers steeds dat hij Kanu niet graag ziet vertrekken. Maar volgens Het Nieuwsblad liet hij intern intussen verstaan dat hij het ook kan rooien zonder de Braziliaan. In Het Laatste Nieuws staat iets heel anders te lezen. Deze krant beweert dat Van den Brom zondagavond aan het bestuur uitdrukkelijk vroeg om Kanu dit seizoen niet meer te laten vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.