Wat nu met Suarez?

ZATERDAG, 16 FEBRUARI 2013, 10:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De entourage van Matias Suarez bevestigt dat hij slaagde voor zijn medische testen bij CSKA Moskou. Toch is het niet zeker of de transfer doorgaat. Volgens Het Laatste Nieuws probeert CSKA de transfersom nog te laten zakken.


Derde keer goede keer voor Suarez. De dokters van CSKA zetten eindelijk het licht op groen voor een transfer en Anderlecht hoopt deze snel - in de loop van komende week - af te ronden. Evident is dit echter niet. Suarez gaf al aan niet veel trek meer te hebben in een verhuis naar Moskou. En ook CSKA kan nog dwarsliggen.

Aanvankelijk was afgesproken dat CSKA 12 miljoen euro zou betalen, waarvan er 8 naar Anderlecht vloeit. Het Laatste Nieuws schrijft nu dat CSKA de prijs nog naar beneden wil halen.

Volgens manager Van Holsbeeck kan daar echter geen sprake van zijn. Coach Van den Brom hoopt trouwens stiekem dat de transfer niet doorgaat.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.