Anderlecht blies zelf transfer Suarez af

DONDERDAG, 21 FEBRUARI 2013, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de kranten besliste Anderlecht om de transfer van Matias Suarez niet te laten doorgaan. CSKA Moskou bood minder geld dan vorige zomer en wilde Suarez eerst huren tot juni. Daarmee weigerde paars-wit akkoord te gaan.


Waar Anderlecht vorige zomer nog elf miljoen euro netto zou overgehouden hebben aan een vertrek van Suarez, zou dit bij het huidige bod nog maar acht miljoen geweest zijn. Bovendien wilde CSKA dit bedrag niet meteen betalen, maar pas na een huurperiode tot volgende zomer.

Omdat Suarez ook niet staat te springen om naar Moskou te gaan, besliste Anderlecht de transfer dan maar op te blazen. De Belgische landskampioen staat ook in een veel sterkere positie dan vorige zomer. Het heeft nu de miljoenen in handen van de afgelopen Champions League-deelname en bij een landstitel mag het opnieuw in deze vetpot graaien.

Voor CSKA was Suarez ook geen prioriteit meer. De Russen, hoe kapitaalkrachtig ook, wilden geen hoofdprijs meer neertellen voor een speler die al acht maanden aan de kant staat. Bovendien keerde aanvaller Vagner Love terug.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum