Reactie Van den Brom op gelijkspel

ZONDAG, 24 FEBRUARI 2013, 17:50 - Michaël

Van den Brom reageerde na de partij positief. Paars-wit kwam in de laatste tien minuten terug van een 2-0 achterstand, en vooral daarmee was hij tevreden.

Over de eerste helft was de Nederlander absoluut niet tevreden. De Nederlander wees vooral de scheidsrechter met de vinger, die een duidelijke offside goal liet doorgaan. Volgens Van den Brom zorgde dit voor frustratie bij Anderlecht, waardoor het voetbal verwaterde.

Toch voerde Van den Brom enkele gouden wissels door. Hij nam naar eigen zeggen risico's en dat loonde: "Dit voelt aan als een overwinning", besloot hij.