Kljestan geeft interview in het Frans

VRIJDAG, 1 MAART 2013, 20:17 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem gaf Kljestan een interview zowaar in het Frans. "Mijn leerschool was de kleedkamer", aldus de Amerikaan. Zonder al te veel problemen kan hij al verschillende onderwerpen aan.


Het verlies tegen Zulte Waregem: "We hebben veel te individualistisch gespeeld. Maar ik ben er van overtuigd dat we kampioen worden."

Zijn Frans: "Ik kan nog niet alles uitdrukken wat ik wil. Sinds mijn komt bij Anderlecht volg ik les. Maar de beste school dat is de kleedkamer. En zeker Kudimbana (nu keeper bij Oostende), mijn buurman toen in de kleedkamer. Hij wou graag Engels leren."

Zijn nieuw contract: "Al geruime tijd voelde de club als ik aan dat we deze samenwerking moesten verder zetten. Na een tijdje zijn we dan tot een akkoord gekomen. Ik moet hierbij Jacques Lichtenstein, mijn agent, bedanken. Hij is een echte vriend geworden."

Anderlecht in Amerika?: "Als we over Belgisch voetbal praatten viel er maar één naam, Standard. Dat was dankzij Onyewu. Aangezien ik in de nationale ploeg speel geraakt Anderlecht er meer en meer bekend. Ik droom er van om ooit een tour door Amerika te maken met Anderlecht. Ik ga hier eens met het management over praten. Of Anderlecht er een fanclub heeft? Mijn ouders! (lacht)."

Zijn snor: "Ik mis ze niet maar ik zal er volgend seizoen terug aan beginnen. Mijn vrouw? Die houdt van m’n nieuwe look."

Mijn schorsing: "Ik haat het om niet te kunnen spelen. Daarom ga ik toch naar Genk om te kijken. Zelfs het feit dat ik niet mee kan naar het hotel frustreert me."

Bron: dhnet.be




anderlecht-online forum