"De Zeeuw heeft nog honger naar de bal"

ZATERDAG, 2 MAART 2013, 11:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Wegens de schorsing van Kljestan krijgt De Zeeuw tegen Genk de kans om zich te bewijzen. Voor de thuiswedstrijd tegen Genk was De Zeeuw nog niet klaar, het ontbrak hem aan frisheid en Van den Brom twijfelde om hem op te stellen.


Toch heeft Van den Brom geen spijt dat hij De Zeeuw die dag toch heeft laten spelen. "Het was een goede manier om hem te tonen dat hij nog aan zijn conditie moet werken vooral terug te keren aan de top en zijn kwaliteiten als voetballer te tonen. Het heeft zijn ogen geopend."

Cheikhou Kouyaté bevestigt dat De Zeeuw uit een moeilijke periode komt. "Hij heeft verschillende maanden niet gespeeld bij Spartak Moskou. Hij traint nu vijf weken met ons me en dat is af te lezen aan zijn vechtlust. Hij heeft nog steeds honger naar de bal, dit desondanks al zijn prachtige carrière."

Ook Lucas Biglia is gecharmeerd door de Nederlandse international. "Je voelt direct dat hij al bij verschillende grote clubs gespeeld heeft. Hij heeft ongelofelijk veel ervaring en enorm veel kwaliteiten. Hij brengt absoluut iets bij aan het team."

Bron: dhnet.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.