Beloften, met Vanden Borre, verslaan Gent

DINSDAG, 5 MAART 2013, 08:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Anthony Vanden Borre in de basiself hebben de beloften gisteren met 0-3 gewonnen tegen AA Gent. Heel wat van de jongens die in Viareggio speelden, kregen rust. Toch won paars-wit erg eenvoudig.


Van de basiskern die aantrad in Viareggio en tegen Olympiacos kwamen gisteren enkel Anthony D'Alberto, Mohamed Soumaré en Bahnou Diarra in actie. Een aantal jongens van de U17 kreeg zo hun kans. En met succes. Nog voor de rust stond de 0-3 eindstand op het bord.

David Henen opende de score en Sebastiaan De Wilde zorgde voor 0-2. Kort voor de rust zette Sebastiaan Brebels de eindscore op het bord. Na de pauze verhinderde Amarildo Cekrezi tot twee maal toe de aansluitingstreffer en Henen zag de vierde paars-witte treffer stranden op de lat. Door deze overwinning blijft Anderlecht aan de leiding met 44 punten uit 18 duels.

Score: 0-3
Doelpunten: 7' Henen (0-1), 20' De Wilde (0-2), 44' Brebels (0-3)

Gent: Maes, Vinck, Vercruysse, De Neve, De Bruycker, Canepeel, Nahayo, Foket, Okitokandjo, Alvarado, Vandeputte
Anderlecht: Cekrezi, Vanden Borre (46' Palmeri), De Wilde, A. D'Alberto, Rivituso, Diarra, Jaadi, Luyckx (87' Bitsindou), Henen, Soumare (84' Lapage), Brebels (80' Mikal)

Bron: RSCA.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.