Magali Suarez: "Mati was enorm blij"

DONDERDAG, 7 MAART 2013, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Matias Suarez nog niet met de pers wil praten, doet vrouw Magali dit wel. "Dagenlang hebben we over niets anders gepraat dan deze wedstrijd. Na de match liet hij me weten dat hij geen enkele last meer heeft aan de knie."


"Ik dacht dat hij maar twintig minuten zou spelen", aldus Magali. "Maar zelfs na 45 was hij nog niet moe en wilde hij blijven staan. Na al die moeilijke maanden was dit een prachtig moment. Na de wedstrijd stuurde ik een sms'je om te vragen hoe zijn lichaam reageerde en hij vertelde me niets te voelen. Mati was enorm blij. Hij is bijna klaar voor een volledige wedstrijd."

Volgens vrouwlief Magali was Suarez zenuwachtig voor zijn wederoptreden. "Terwijl hij normaal goed uitslaapt, was hij deze keer al om 7 uur wakker. Hij zei me dat hij niet meer kon slapen. Dagenlang hebben we over niets anders gepraat dan deze wedstrijd."

En nu? "Mati zal het niet luidop zeggen, maar hij hoopt om zaterdag erbij te zijn tegen Mechelen", aldus Magali. "Eigenlijk droomt ervan om in de play-offs hetzelfde te doen als vorig jaar: Anderlecht kampioen maken."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.