Van den Brom: "Suarez toonde klaar te zijn"

VRIJDAG, 8 MAART 2013, 09:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom rekent morgen al op Matias Suarez. De Anderlecht-coach moet Mbokani en Iakovenko missen door schorsing, dus kan hij Suarez goed gebruiken. "Maar ik moet er eerst nog even over praten met hem", zegt Van den Brom.


"Mati toonde woensdag geen schrik meer te hebben", aldus Van den Brom. "De schorsing van Mbokani kunnen de zaken voor hem versnellen. Bovendien is ook Iakovenko morgen geschorst. Ik zeg dus geen neen, maar moet eerst nog even met hem erover praten."

"Ik denk dat Mati echt zin heeft om erbij te zijn", gaat Van den Brom verder. "Als je hem liet doen, zou hij zelfs te vroeg zijn comeback gemaakt hebben. Ik ga de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, maar elke minuut die hij al kan spelen, is gewonnen met het oog op de play-offs."

Vanden Borre en Cyriac

Anthony Vanden Borre en Goh Bi Cyriac laten nog wat langer op zich wachten. "Zij moeten eerst nog ritme opdoen. Ik ben tevreden over wat ik van hen zag in Aalst. Vanden Borre staat natuurlijk verder Cyriac, hij had ook geen zware blessure.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.