Ferguson wild van ex-Anderlecht-jongere

VRIJDAG, 8 MAART 2013, 12:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Maakt binnenkort een jeugdproduct van Anderlecht het mooie weer bij Manchester United? Kan best, als we Alex Ferguson mogen geloven. "Adnan Januzaj is samen met Nick Powell de absolute topper bij onze beloften", aldus Sir Alex.


Januzaj ruilde twee jaar geleden Anderlecht voor Manchester United, zeer tot ontgoocheling van paars-wit. Manager Alex Ferguson ziet een grote toekomst voor hem. "Adnan is een mooie speler om bezig te zien", vertelt Ferguson in Inside United.

"Hij is altijd perfect in balans, heeft een goede versnelling en hij heeft een uitstekende techniek. Maar we mogen niet vergeten dat hij nog altijd maar achttien jaar jaar is en dat hij nog wat meer body moet krijgen."

Ook beloftencoach Warren Joyce is wild van de middenvelder. "Adnan is nog steeds in volle ontwikkeling, maar hij heeft ontegensprekelijk enorm veel talent. Hij heeft een goed footballing brain en hij heeft een prima balgevoel. We moeten hem nog wel sterker en fitter krijgen, maar hij is al uitstekend aangepast aan de ManU-style."

Bron: www.manutd.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.