Diandy: "Wil spelen en progressie maken"

ZATERDAG, 9 MAART 2013, 10:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik weet dat ik nog moet verbeteren", aldus Christophe Diandy tegenover La Dernière Heure. De middenvelder wordt op dit ogenblik uitgeleend aan Charleroi. "Ik heb bijvoorbeeld dit seizoen nog niet gescoord."


"Ik hoop dat ik voor het einde van de competitie kan scoren. Zo moet ik ook met infiltraties en rechtervoet verbeteren."

Ik wil eerst het seizoen bij Charleroi afmaken. Daarna wordt ik terug bij Anderlecht verwacht voor de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen."

"Ik moet toegeven dat ik vorig jaar teleurgesteld was toen ik uitgeleend werd aan Leuven omdat ik dacht dat ik mijn plek bij Anderlecht veroverd had. Dit seizoen lag het anders daar ik al lang op voorhand wist dat Anderlecht me wou verhuren. Vandaar dat ik blij ben dat Charleroi me wou."

Charleroi zou bereid zijn de nodige financiële inspanningen te leveren om de speler te behouden, ook al is er nog geen officieel contact geweest tussen de Zebra's en Anderlecht. "In drie seizoen tijd heb ik bij drie verschillende club gespeeld. Het kan voor mij een vooruitgang betekenen moest ik twee seizoen bij dezelfde club kunnen spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.