"Jova gaat knallen in de play-offs"

DINSDAG, 12 MAART 2013, 08:46 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Dominique D'Onofrio, Belgische voetbaltrainer van Italiaanse afkomst, zegt tegenover La Dernière Heure dat we het beste van Jovanovic nog moeten zien.


"Ik ben de eerste om toe te geven dat Jovanovic momenteel niet zijn beste vorm haalt", aldus zijn ex-trainer. "Het is logisch dat het publiek dan gaat morren, maar het is gevaarlijk om hem te snel af te schrijven. Het blijft een erg grote speler voor het Belgische niveau."

"Waarschijnlijk zit hij, net als Mbokani, met zijn toekomst in zijn hoofd. Dat is normaal wanneer je einde contract bent." De Serviër wordt in april ook al 32. "Te oud? Zeker niet, het is een jongen die zich heel goed verzorgt. Hij blijft snel en levendig. Hij is even oud als Ibrahimovic, die is toch ook niet te oud?"

Volgens D'Onofrio gaat Jovanovic een hoger niveau halen in de Play-offs. "Die enkelingen die hem uitfluiten zullen hem wel prikkelen. Hij zal knallen in de play-offs en Anderlecht aan de titel helpen."

Bron: dhnet, voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.